YARDIMSEVER İŞ İNSANI DOĞAN ÇELİK BELEDİYEYE CENAZE ARABASI BAĞIŞLADI !

Büyük Avrasya Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğüne cenaze aracı bağışladı..

YARDIMSEVER İŞ İNSANI DOĞAN ÇELİK BELEDİYEYE CENAZE ARABASI BAĞIŞLADI !
23 Nisan 2021 - 13:57

Büyük Avrasya Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğüne cenaze aracı bağışladı.

Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet alanı genişleyen Burhaniye Belediyesi, Sağlık Hizmetleri konusunda yoğun bir çalışma içine girerken, ücretsiz cenaze hizmeti vermeye başladı. “Cenazeniz Cenazemizdir” sloganıyla yola çıkan belediyenin ücretsiz cenaze hizmetleri takdir topladı.

Vatandaşa acılı gününde her anlamda yardımcı olarak, cenazelerinin kaidelere uygun ve sorunsuz bir şekilde defnedilmesini sağlarken hayırsever vatandaşların da büyük ilgisini gördü.

Geçtiğimiz aylarda yine Burhaniye Belediyesi’ne donanımlı bir ambulans bağışı yapan Büyük Avrasya Holding, bu defa da cenaze nakil aracı hediye etti.

burhaniye belediyesi dogan celik - Doğan Çelik cenaze aracı bağışladı

Aracın anahtarı, Büyük Avrasya Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik tarafından Belediye Başkanı Necdet Uysal’a teslim edildi.

Yeni aracın kazasız belasız kullanılması için kurban kesildikten sonra karşılıklı olarak protokollerin imzalanmasının ardından araç hizmete girdi.



Doğan Çelik’e teşekkür eden Başkan Necdet Uysal, ilçe halkına hizmet için çalıştıklarını söyledi.
Hayır sever, Doğan Çelik ise, fahri bir Burhaniyeli olduğunu belirterek Belediye Başkanı Necdet Uysal’a, Burhaniye için her konuda destek olacaklarını kaydetti..

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • CEMAL ERYAMAN
    2 yıl önce
    DOĞAN ÇELİK VE DOĞAN ÇELİK GİBİLERDEN ALLAH RAZI OLSUN VE ALLAH SAYILARINI ARTIRSIN